Roos

Hallo, ik ben Roos!

Gepassioneerd, diepgaand en betrokken: dat ben ik! Wat ik doe, doe ik met liefde en volle overtuiging. Dat zie je dan ook terug in mijn

aanpak: persoonlijk en puur met aandacht voor jou, en jouw persoon als geheel. En daarmee centraal: de wisselwerking tussen lichaam en geest.

25 jaar geleden haalde ik mijn diploma bij Robert Swami Persaud en ging ik bevlogen van start met een praktijk voor Ayurvedische massagetherapie in Wijchen.

Het leven bracht me prachtige kanten op, maar ook verder weg van Ayurveda op den duur. Maar: love will find it’s way! Ik ben weer terug bij wat ik het liefste doe: met liefde en volledige aandacht Ayurvedische massages geven. De afgelopen jaren brachten me een brede levenservaring, die goed toepasbaar is vanuit die Ayurvedische visie.

Sinds december 2019 ben ik in gezondheidscentrum ‘Surya’ van start gegaan als Ayurvedisch massagetherapeut. Abhyanga is de naam voor de Ayurveda ontspanningsmassage, waarbij het lichaam met warme, medicinale kruidenoliën wordt gemasseerd. De massage geeft een weldadig gevoel en heeft een ontspannende werking op zowel lichaam als geest.

En lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, binnen de Ayurveda staat dat aspect centraal, binnen Wielwerk ook. Een paar jaar geleden startte ik met de opleiding en meer-en-meer kwam ik erachter dat de raakvlakken die deze twee met elkaar hebben talrijk zijn. 

Ik vind het prettig om met mensen te werken, de totale mens vind ik daarbij interessant: lichaam en geest, ziel en lijf. Hoe zit de mens in elkaar, wat beweegt de mens, het mooie in mensen zien en wat maakt het dat mensen ook zo verschillend zijn? Verbinding maken met mensen, luisteren naar hun verhaal en ze bijstaan als ze mijn hulp kunnen gebruiken. Mijn kwaliteiten als integriteit, betrouwbaarheid, eerlijkheid, empathisch vermogen, positiviteit, warmte en hartelijkheid kan ik hierbij inzetten.

Door middel van het werken met ‘het wiel’ leerde ik meer over gedrag en wat de gevolgen kunnen zijn van het ontwijken van diepste verlangens. Dit is een onbewust proces, maar een proces waar je je wel bewust van kunt worden. En de sleutel tot bewustwording – en daarmee heling - die draagt een ieder bij zich zelf. Ik kan jou helpen die te vinden. Zeker doordat de kennis van Ayurveda hier door mij heel mooi mee te combineren is, vallen deze twee prachtig samen.

Bij mij kunt u een afspraak maken voor een weldadige ontspanningsmassage van lichaam en geest, langskomen voor een goed gesprek, een prettige en diepgaande coaching of een liefdevolle schop onder je hol ;), maar ook om die sleutel tot heling te vinden – en te koesteren.

Lieve groet,

Roos Reijnen